10 Haziran 2015 Çarşamba

İnci Sözlük Hikayeleri

Merhaba sayın okuyucu,

   Bu yazıyı yazma amacım blogumun içeriği hakkında siz İnci Sözlük okuyucularına bilgi vermektir.
Biliyorsunuz İnci Sözlükte günde binlerce başlık açılıyor . Bu başlıkların arasında çok değerli ve ilgi çekici hikayeler kaybolup gidiyor. Benim amacım o okuyucuların ulaşamadığı hikayeleri bulup, düzenleyip bloguma eklemek . Tabiki bunu yapan benden başka birçok blog ve site var . Benim farkım ise sadece efsane hikayeler değil hiç adı duyulmamış, çoğu kişi tarafından bilinmeyen inci sözlük hikayeleri bulup bloga eklemek. Tabi bunu yaparken efsane hikayeleri de unutmuyorum :)




    Sizlerde farkındasınız ki İnci Sözlük büyük bir mizah yuvası. O yazılan komik hikayeler , efsane @2 ler buram buram komiklik kokuyor. Tabi birde "anancılar" diye tabir edilen grup var . Bunlardan kişisel olarak hiç haz etmesemde arada sırada boşluğuma gelip kahkahalar atmıyor değilim :) Dediğim gibi özellikle komik hikayeler İnci Sözlüğü çok ayrı bir yere koyuyor . Özellikle +18 hikayeler başlıca ilgi çeken hikaye kategorilerinden :)



     Bu hikayeleri okurken hayat sanki sizin için duracak , asla başınızı kaldırmadan saatlerce okuyacağınız hikayeler olacağından eminim. İnci sözlük hikayeleri bu kadar ilgi görmesini bence hayatın içinden yazılmasına borçlu. Herbirimiz bu hikayeleri okurken kendinde birşeyler buluyor hikayeye iyice bağlanıyoruz. Tabi birde sokak üslubuyla yazılan hikayeler diğer kitaplara vb. göre daha samimi geldiği için alınan zevk de bir o kadar artıyor . Tabiki bu hikayelerden filmi çekilenler oluyor, kitap basılanlar oluyor . Bunlar bence büyük ve etkileyici başarılar . Böylece İnci Sözlüğün adı daha da duyuluyor ve okuyucu kitlesi artıp bu harika eserleri daha çok insan takip edebiliyor .


İşte blogumdaki tüm İnci Sözlük Hikayelerine ulaşmanız için link : http://inci-yuvasi.blogspot.com.tr/p/inci-sozluk-hikayeleri.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder