17 Ocak 2017 Salı

İnternet Kafede Boka Ateş Ettiler


Evet beyler olay 2 sene once nezih bir internet kafede gece saatlerinde oldu aq.
Bilirsiniz çoğu internet kafenin tuvaleti alaturkadır resimdede görüldüğü üzere. internet kafenin sahibi şişman ve obur bi abimiz ibne bok bulsa yicek o derece. Olay günü bu tuvalete girip bütün malvarlığını bırakmış tuvalete. Görseniz ama biri çocuğunu düşürdü falan sanırsınız. Pezevenk göt göbek yüzünden dengede duramadığı için deliğin yanına 35-40 cm lik anakonda gibi boku bırakmış çıkmış.Bu çıktıktan sonra tuvalete girenler seri bi şekilde çıkıp abi naptın amk falan diye tepki gösteriolar bu götte müşterilere suç atıyo sabahçı eleman temizlesin sikime kadar falan diyo.


Kafenin tam karşısında da taraftar derneği kahvesi var aq.Tuvaleti mi ne bozulmuş. Orda piizlenen bi dayı kafası güzel kimseye bisey demeden tuvalete girdi aq.Biz farkettik tabi tepkiyi merak ediyoz kıkırdıyoz derken amk 3-4 el silah sesi bide lavuğun bağırmasını duyduk.Amk cafe sahibi nasıl sıçmışsa bok emanet çekti mekanını kolluyo sandık.Şaka bi yana adam zil zurna sarhoş
yılan sanmış amk boku. Delik teşik etmiş tuvaleti paldır küldür çıktı tuvaletten. YILAAAN diye bağırıyo yerde titriyo amk. Yılana tiki mi ne bi siki varmış. Ufak bi şoktan sonra adamı kaldırdık ettik tuvalete bi baktık bok yok aq. Yanlış duymadınız yok lan bok. Kaçmış amk. Cidden ne sifon sesi ne bilmem ne duymadık karambolde de çekilmiş olabilir ama bok yoktu beyler. Olaydan sonra bokun sahibine abi yuvaya geri dönmüş olmasın. Uzaylılar kaçırmış olmasın gibi taşşaklarımızda oldu. Buda böyle bi anım




-sayanorabroadway

2 yorum:

  1. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
    Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
    her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
    +1(515)293-5520

    YanıtlaSil